Beauty n Wellness Salon
Lash n Brow Bar

Zwangerschapsmassage

Effecten van de zwangerschap massage.
Als vroedvrouw ben ik uiteraard zeer vertrouwd met alle stadia van de zwangerschap en de ongemakken die hier kunnen ontstaan.

Een zwangerschap is een extra zware belasting voor het lichaam. Je kan bij mij vanaf- 12 weken tot de uitgerekende datum genieten van een heerlijk massage.

Regelmatig relaxen tijdens je zwangerschap is positief voor jou en je baby'tje. Jullie kindje voelt zich rustiger in een ontspannen omgeving. Bovendien is wetenschappelijk aangetoond dat ontstressen een gunstige invloed heeft op zijn of haar ontwikkeling. Je hebt vaak ook minder last van de typische zwangerschapskwaaltjes als je ontspannen bent. Ter voorbereiding van je bevalling is het een absolute aanrader om alle spieren nog even te laten los masseren en tijd te nemen voor jezelf.

  • De massage is uiteraard speciaal afgestemd op zwangere dames. de verschillende stadia van uw zwangerschap, kan je last hebben van een aantal ongemakken die wij door middel van zwangerschapsmassage verlichten:
  • Conceptie tot 14 weken zwanger: verlichten misselijkheid, verhogen van de energie voor mama en baby, lichamelijke ontspanning.
  • 12 - 23 weken zwanger: verlichten van de 'bandenpijnen', kuitkrampen en andere typische kwaaltjes.
  • 25 - 37 weken zwanger: verlichten van rug-, nek-, schouder- en bekkenpijn, verlichting van pijnlijke benen en voeten.
  • 38 weken zwanger tot bevalling: opwekken oxytocine en verlagen cortisol (stresshormoon) om een betere en vlottere bevalling te stimuleren.